Organisator Henk Kranendonk drinkt nu maar zelf ‘een potje bier’ op het terrein waar donderdag Dicky Woodstock had moeten beginnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Organisator Henk Kranendonk drinkt nu maar zelf ‘een potje bier’ op het terrein waar donderdag Dicky Woodstock had moeten beginnen. © Wilbert Bijzitter

Geen Dicky Woodstock in Steenwijkerwold dit jaar: ‘Een zwart gat’

Ze hakten half april zelf de knoop al door: het Dicky Woodstock-festival in Steenwijkerwold is verplaatst naar augustus 2021. Toch geeft het organisator Henk Kranendonk hartzeer deze week. ,,We zouden nu vol in de opbouw hebben gezeten”, zegt hij peinzend in zijn café De Karre in Tuk. ,,Vanavond om acht uur zou het los gaan.” Niet dus, en dat zorgt voor een zwart gat.

  1. Middelbare scholen gaan weer open, noodplannen liggen klaar voor als het misgaat: ‘Er is ook angst en onzekerheid’
    PREMIUM

    Middelbare scholen gaan weer open, noodplan­nen liggen klaar voor als het misgaat: ‘Er is ook angst en onzeker­heid’

    De tijd van thuisonderwijs is voorbij: vanaf maandag stromen klassen van middelbare scholen in de regio noord weer vol met leerlingen. Onderwijs in corona-tijd: in grotere lokalen met spatschermen en gangen vol desinfectiepalen en looproutes. Leraren met lichte klachten kunnen inbellen en de noodplannen voor bij een tweede coronagolf liggen al in de kast.

Kop van Overijssel