Enkele voorbijgangers bekijken vanachter de linten naar RSG Tromp Meesters, waarvan de gevel aan de rechterkant enkele centimeters is losgekomen. Een handhaver houdt in de gaten dat mensen niet de kruising op komen. ,,Meneer, daar hangt een lint, hè!”
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele voorbijgangers bekijken vanachter de linten naar RSG Tromp Meesters, waarvan de gevel aan de rechterkant enkele centimeters is losgekomen. Een handhaver houdt in de gaten dat mensen niet de kruising op komen. ,,Meneer, daar hangt een lint, hè!” © Wilbert Bijzitter

Gevaar nog niet geweken: lege containers naast Steenwijker school om eventuele instorting te breken

Flink schrikken in Steenwijk, toen de gevel van de RSG Tromp Meesters vanmiddag ineens los bleek te zitten en de school ontruimd moest worden. In het bewuste deel van de school kan morgen geen les gegeven worden. De harde wind maakte bovendien onderzoek naar de gevel onmogelijk. Dit is wat Steenwijk wél deed.

1 reactie

 • Christan van Frankenburg

  1 jaar geleden
  Een grimmig schoolgebouw tegen een jagende donkergrijze lucht. Mannen met helmen in oranje jassen met zesdehands auto’s mogen er bij. Een stoffige aannemer uit een troosteloze provinciestad poogt te tonen dat de professionals ter plaatsen zijn. Verregende voorbijgangers en roddelende buurtbewoners staren naar een kille jaren 60 gevel waar zo op het eerste oog alleen de depressiviteit vanaf lijkt te springen. Wat een dag.
 1. Poloërs Deltasteur controleren derby tegen Nunspeet en lijken veilig: ‘We moesten er geen zwemwedstrijd van maken’
  PREMIUM
  waterpolo zwolle

  Poloërs Deltasteur controle­ren derby tegen Nunspeet en lijken veilig: ‘We moesten er geen zwemwed­strijd van maken’

  Geen problemen voor de waterpoloërs van Deltasteur, die in en tegen Nunspeet gecontroleerd op 9-12 eindigden. Ook De Reest won in de derde divisie C. Tegen ZPC De Hof werd het 11-5. In de eerste divisie kan het vizier van SWOL 1894 volledig op de ManMeer!-Cup na ruime zeges van de Zwolse mannen (23-12 tegen HZC De Robben) en vrouwen (7-18 bij JAWS).
  Meppel