Grote partijen merkkleding en schoenen trof de politie in Steenwijk aan bij een kringloopwinkel.
Volledig scherm
Grote partijen merkkleding en schoenen trof de politie in Steenwijk aan bij een kringloopwinkel. © Politie Steenwijkerland-Staphorst

Grote partij illegale merkkleding gevonden bij kringloop in Steenwijk: twee aanhoudingen

De politie heeft dinsdagmiddag een grote partij illegale merkkleding gevonden in de kringloopwinkel aan de Wheermaten in Steenwijk. Tijdens het onderzoek zijn de eigenaar van de tweedehandswinkel en een andere persoon aangehouden.

8 reacties

 • Geert Bruijgom

  3 dagen geleden
  Pfff, lijkt wel of er een cokelijn is opgerold van 50000000
 • H. Hudepohl

  6 dagen geleden
  Dennis Hof: 1. Waarop baseer je dat de door jou vermelde personen een uitkering krijgen? 2. Uit je verhaal zou je bijna denken dat je zelf een uitkering krijgt omdat jij je daarover druk maakt... 3. De echte benadeelden zijn de fabrikanten/importeurs van de producten én de kopers die voor teveel geld een nepproduct kopen. O ja, misschien heb je nog wat tijd over om je Nederlands bij te spijkeren..... .
 • Dennis Hof

  6 dagen geleden
  Henk renzebrink,Roy Wesselink,p nagelhout misschien kunnen jullie wel gaan solliciteren bij de politie.Denk dat jullie een sociale dienst uitkering hebben wand als je je zo druk maakt om wat een ander doet dan heb je toch echt te veel tijd over.Deze man tilt misschien de belastingdienst maar die geven dan ook zelf het goede voorbeeld maar mensen zoals jullie die kosten de normale burger helemaal geld wand die uitkering van jullie die betalen we met zn allen
 • gerrit krottje

  6 dagen geleden
  Alle kringlopen zijn niet gelijk! Er zijn ook genoeg zonder winst oogmerk. Onderscheid maken tussen goed en kwaad is lastig en niet altijd even helder, maar nadenken voor je zulke reacties plaatst kan geen kwaad!
 • Teun Uijttenbroek

  7 dagen geleden
  Denk je goedkoop merkkleding te kopen. Ben je uit eindelijktoch goedkoper uit voor de zelfde kleding bijzeeman.