Anita Daniels en Ab Vreeman laten zich informeren bij de open kaveldagen in de Steenwijkse villawijk Eeserwold. Met golfkarretjes worden de belangstellenden rondgereden over het terrein.
Volledig scherm
PREMIUM
Anita Daniels en Ab Vreeman laten zich informeren bij de open kaveldagen in de Steenwijkse villawijk Eeserwold. Met golfkarretjes worden de belangstellenden rondgereden over het terrein. © Pedro Sluiter Foto

In de Steenwijkse villawijk Eeserwold heb je vanaf zes ton al een mooi paleisje

Een kavel van tweeduizend vierkante meter met woning koop je op Eeserwold ‘al’ vanaf € 599.000,-. ‘Je hebt dan een woning op een tuinkavel. Voor een kavel aan het water betaal je per vierkante meter een paar tientjes meer’, zegt projectleider Aaltje Sikkema. 

  1. Middelbare scholen gaan weer open, noodplannen liggen klaar voor als het misgaat: ‘Er is ook angst en onzekerheid’
    PREMIUM

    Middelbare scholen gaan weer open, noodplan­nen liggen klaar voor als het misgaat: ‘Er is ook angst en onzeker­heid’

    De tijd van thuisonderwijs is voorbij: vanaf maandag stromen klassen van middelbare scholen in de regio noord weer vol met leerlingen. Onderwijs in corona-tijd: in grotere lokalen met spatschermen en gangen vol desinfectiepalen en looproutes. Leraren met lichte klachten kunnen inbellen en de noodplannen voor bij een tweede coronagolf liggen al in de kast.

Kop van Overijssel