Organisator Christian Vredenburg (hier in 2018) wordt beschuldigd van bedreigingen van (ex-)deelnemers Miss Giethoorn. Hij ontkent en stelt zelf slachtoffer te zijn van smaad en laster. De missen op de foto zijn niet de mensen die hun verhaal hebben gedaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Organisator Christian Vredenburg (hier in 2018) wordt beschuldigd van bedreigingen van (ex-)deelnemers Miss Giethoorn. Hij ontkent en stelt zelf slachtoffer te zijn van smaad en laster. De missen op de foto zijn niet de mensen die hun verhaal hebben gedaan. © Wilbert Bijzitter

Modellen klappen uit de school over organisa­tor Miss Giethoorn-verkiezing: ‘Dit moet stoppen’

Christian Vredenburg, de organisator van de Miss Giethoorn-verkiezingen, ligt flink onder vuur. Hij zou gemaakte beloftes niet nakomen en deelnemers bedreigen en intimideren zodra ze niet meer aan Miss Giethoorn verbonden willen zijn. Zelf zegt hij dat de beschuldigingen gebaseerd zijn op leugens en dat een concurrerende organisatie hem zwart wil maken. 

0 reacties

 1. Christiaan (26) uit Steenwijk is regelneef tijdens missverkiezing
  PREMIUM

  Christiaan (26) uit Steenwijk is regelneef tijdens missverkie­zing

  Dat de finalisten van Miss Wold Nederland voor hun trainingsweek zijn neergestreken in Giethoorn is niet zo verrassend. De uit Steenwijk afkomstige Christian Vredenburg (26) is nauw betrokken bij de organisatie van de missverkiezing en weet als geen ander wat het waterdorp te bieden heeft. Toch was er een toevallige ontmoeting met Fred en Babette Greter voor nodig om er voor te zorgen dat de missen een week lang verblijven in Waterresort Bodelaeke.
 1. Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen
  Play

  Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen

 2. Gevaccineerde oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'
  Play

  Gevacci­neer­de oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'

Kop van Overijssel