Volledig scherm
De politie zoekt mensen die de moeder en haar drie kinderen onlangs nog hebben gezien. © Wijkagent Henk Vruggink

Moeder verdwijnt spoorloos met drie kinderen uit Vollenhove: wie heeft ze gezien?

Een moeder en haar drie jonge kinderen uit Vollenhove worden sinds zaterdagavond vermist. De politie heeft vandaag een Burgernet-melding uitgedaan van de vermissing.

Het viertal is zaterdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur verdwenen. Ze zijn voor het laatst gesignaleerd op de Vismarkt in Vollenhove. 

De vrouw, die volgens de politie een Poolse achtergrond heeft, en haar drie kinderen zijn lopend vertrokken in onbekende richting. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de vier. 

De vader van de vrouw, die bij de vrouw en haar kinderen inwoont, heeft de vermissing begin deze week gemeld bij de politie. De politie is op zoek naar meer informatie en eventuele getuigen. Mensen die meer weten of denken te weten, kunnen bellen met 0800-7000.

  1. Zelf plukken groeit als kool in de regio: ‘We zien sommige zelfplukkers jaar in - jaar uit terug komen’
    PREMIUM
    Video

    Zelf plukken groeit als kool in de regio: ‘We zien sommige zelfpluk­kers jaar in - jaar uit terug komen’

    Zelf ons maaltje fruit, groente of een bos bloemen van het veld plukken, het raakt steeds meer in. Fruittelers met zelfpluktuinen beleven hoogtijdagen nu bessenstruiken vol hangen met vruchten. Veldboeketten zijn al zo hot dat de supermarkt ze ook verkoopt, maar de echte bloemenliefhebber trekt liever zelf het veld in. Wie groente van eigen tuin wil, hoeft de schoffel niet meer ter hand te nemen. Een abonnement en je oogst je eigen bloemkool.

Kop van Overijssel