Steak- en Ribhouse Big Texas in Wanneperveen is na 3 weken weer open. Burgemeester Rob Bats en zijn echtgenote hadden als een van de eersten een tafeltje geboekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Steak- en Ribhouse Big Texas in Wanneperveen is na 3 weken weer open. Burgemeester Rob Bats en zijn echtgenote hadden als een van de eersten een tafeltje geboekt. © Martijn Bijzitter

Ribhouse Big Texas in Wanneperveen na coronasluiting weer open: ‘Ik heb liters alcohol ingeslagen’

Noodgedwongen sloten Nader (47) en Farzaneh (48) Sadeghiapour half juli uit eigen beweging hun restaurant Ribhouse Big Texas in Wanneperveen nadat bij haar corona was vastgesteld. Hij bleek het ook te hebben, later bleek met hen nog tien inwoners. Nu, drie weken later, zijn ze weer open. ,,Ik heb liters alcohol ingeslagen en mondkapjes en handschoenen voor het personeel”, vertelt een opgeluchte Nader. ,,We zijn weer gezond en fit.”

  1. Laden en lossen drijft omwonenden van de loswal in Giethoorn tot waanzin: ‘Laat ze stoppen!’
    PREMIUM

    Laden en lossen drijft omwonenden van de loswal in Giethoorn tot waanzin: ‘Laat ze stoppen!’

    Ze vechten al jaren een juridische strijd uit met de gemeente Steenwijkerland en de Provincie Overijssel over het laden en lossen op de loswal in Giethoorn en speelden dat altijd via de rechter. Maar nu afgelopen weken iedere ochtend vanaf 07.00 uur met een hoop kabaal wordt gewerkt aan de overkant van hun woning, trok Tjitske Koopal bij de voltallige gemeenteraad aan de bel: ,,Laat ze stoppen!”

Kop van Overijssel