foto DG
Volledig scherm
foto DG

Rockband Five4Live speelt in Estrado voorronde The Clash

SINT JANSKLOOSTER - Rockband Five4Live uit Sint Jansklooster neemt vrijdag 15 maart in het Harderwijkse muziekcentrum Estrado deel aan de noordelijke voorronde van de tiende 'Clash of the Cover Bands', de grootste bandcompetitie in de Benelux.

Five4Live neemt het daar met een drie kwartier durend concert op tegen popgroepen uit Kampen, Apeldoorn en Heerde. De Kloosterse vijfmansformatie treedt een dag na 'The Clash' overigens op tijdens de Rock Evening in Genemuiden. Five4Live speelt daar in d'Overtoom het voorprogramma voor het concert van de Belgische rockband Koyle, die in 2012 de publieksprijs van de negende Clash of the Coverbands won.

  1. Fietsende toerist raakt bij het fietserspontje in Jonen het spoor bijster: ‘Hoezo eenrichtingsverkeer?’
    PREMIUM
    Coronamaatregelen

    Fietsende toerist raakt bij het fietsers­pon­tje in Jonen het spoor bijster: ‘Hoezo eenrich­tings­ver­keer?’

    Schipper Ronald van het fietspontje in Jonen haalt er inmiddels zijn schouders al bij op. De hele dag door negeren fietsers het eenrichtingsverkeer op het Jonenpad in in Dwarsgracht en stuiten dan bij hem op een onverbiddelijk: ,,Nee, u zult moeten omdraaien en omrijden". Vanwege de smalle fietspaden in Steenwijkerland geldt op meerdere smalle fietspaden eenrichtingsverkeer. En dus ook in Jonen.

Kop van Overijssel