Gastheer en sommelier Hanno Schüller serveert de hoofdgerechten uit, bij Bodelaeke by Smink in Giethoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Gastheer en sommelier Hanno Schüller serveert de hoofdgerechten uit, bij Bodelaeke by Smink in Giethoorn. © Frans Paalman

Smink legt de culinaire lat in Giethoorn hoger met zijn boost voor Bodelaeke

Over de TongChefkok Jan Smink ging in coronatijd noodgedwongen de uitdaging aan het noodlijdende restaurant Bodelaeke op het gelijknamige vakantiepark in Giethoorn over te nemen. Zijn reputatie (De Librije, Nederlandse afvaardiging voor de Bocuse d’Or en restaurant Jan Smink in Wolvega) schept verwachtingen. Maakt hij die waar?

  1. Ronald schrijft gedichten voor zijn overleden dochter: 'Ik wilde iets aan haar geven'
    Play

    Ronald schrijft gedichten voor zijn overleden dochter: 'Ik wilde iets aan haar geven'

  2. Platgedrukte agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'
    Play

    Platgedruk­te agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'

Kop van Overijssel