Handhavers kunnen naast het uitschrijven van bekeuringen in Steenwijkerland in het vervolg ook voertuigen laten wegslepen.
Volledig scherm
PREMIUM
Handhavers kunnen naast het uitschrijven van bekeuringen in Steenwijkerland in het vervolg ook voertuigen laten wegslepen. © HH/Ramon van Flymen

Steenwijkerland laat hinderlijk geparkeerde auto’s voortaan wegslepen, en dat kost jou 200 euro

Een automobilist die in Steenwijkerland zijn auto verkeerd parkeert, loopt over een maand de kans dat die wordt weggesleept. De gemeente scherpt de verouderde wegsleepregeling aan, zodat met name evenementen bij hinder van foutparkeerders geholpen kunnen worden. Oh ja, de kosten voor het wegslepen komen voor rekening van de parkeerder: een dikke 200 euro.

  1. Meer zorgorganisaties in IJsselland gaan zelf coronatests afnemen bij eigen zorgpersoneel

    Meer zorgorgani­sa­ties in IJsselland gaan zelf corona­tests afnemen bij eigen zorgperso­neel

    Zorgmedewerkers moeten zo snel mogelijk getest kunnen worden als ze klachten krijgen, daarover zijn zorgcentra en de GGD het met elkaar eens. Daarom is Zorgspectrum Het Zand in Zwolle op 1 september gestart met het zelf testen van zorgpersoneel. Dit bleek zo succesvol, dat meerdere zorgorganisaties zich nu hierbij aansluiten waardoor 3.500 zorgmedewerkers getest kunnen worden door eigen verpleegkundigen.

Kop van Overijssel