Volledig scherm
De ravage was groot na de frontale botsing op de Steenwijkerweg. © Fotopersbureau Steenwyck

Twee gewonden bij frontale botsing in Witte Paarden

Bij een ongeval in Witte Paarden zijn twee gewonden gevallen. Een personenauto en een bestelbusje botsten vrijdagochtend rond half zeven op de Steenwijkerweg frontaal op elkaar. 

De bestelbus wou achteruit een dam op draaien en de bestuurder van de personenauto reed vermoedelijk met hoge snelheid. Hierdoor kon deze niet meer tijdig stoppen, waarna beide voertuigen op elkaar knalden.

Drugs

Van beide bestuurder bleek het rijbewijs ongeldig. Van de bestuurder van de auto werd in het ziekenhuis bloed afgenomen. De politie vermoedt dat hij reed onder invloed van drugs.

Gestremd

De ravage was groot na de aanrijding. De Steenwijkerweg was volledig gestremd. Al het verkeer werd over het fietspad geleid. Het verkeer vanaf Steenwijk en snelweg A32 werd omgeleid.

  1. Stoere marinier Jordy (28) is dé corso-ontwerper in Vollenhove: 'Het moet emotie oproepen’
    video en Kaart

    Stoere marinier Jordy (28) is dé cor­so-ontwerper in Vollenhove: 'Het moet emotie oproepen’

    Jordy Winter zet nadrukkelijk zijn handtekening onder het bloemencorso dat zaterdagmiddag en -avond door de straten van Vollenhove trekt. Voor drie van de elf groepen heeft hij een praalwagen ontworpen: De Vereniging, waarvan hij lid is, Fulnaho en Twee Nijenhuizen. Daarnaast heeft hij met Marcel Santbergen een praalwagen getekend voor het corso in Lichtenvoorde, het oudste van ons land.

Kop van Overijssel