Het uitgestelde Barskopfeest is dit weekend als 'special edition’ alsnog gehouden. Een extraatje, want de volgende editie staat weer gewoon in november op de kalender.
Volledig scherm
PREMIUM
Het uitgestelde Barskopfeest is dit weekend als 'special edition’ alsnog gehouden. Een extraatje, want de volgende editie staat weer gewoon in november op de kalender. © Wilbert Bijzitter

Van feestje in de keet naar duizenden mensen in de tent: vriendengroep is de motor achter het Barskopfeest in Sint Jansklooster

Tweeduizend mensen gingen zaterdagavond uit hun dak op het door corona uitgestelde Barskopfeest in Sint Jansklooster. De motor van dit succes is een vriendengroep, die in 2011 in een keet met een feestje voor dertig man begon. Die keet staat ook nu nog op het evenemententerrein.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Kop van Overijssel