Afzettingen bij een woning in Groningen. De politie vermoedt dat het lichaam van Halil Erol in de woning in de wijk Beijum in stukken is gezaagd. De 34-jarige Steenwijker werd in februari 2010 als vermist opgegeven.
Volledig scherm
Afzettingen bij een woning in Groningen. De politie vermoedt dat het lichaam van Halil Erol in de woning in de wijk Beijum in stukken is gezaagd. De 34-jarige Steenwijker werd in februari 2010 als vermist opgegeven. © ANP

Verdachte in moordzaak Erol weer vrij

De politie heeft vanmiddag de 39-jarige vrouw vrijgelaten, die in het weekeinde werd opgepakt als betrokkene bij de dood van Halil Erol uit Steenwijk.

  1. Ribhouse Big Texas in Wanneperveen na coronasluiting weer open: ‘Ik heb liters alcohol ingeslagen’
    PREMIUM

    Ribhouse Big Texas in Wanneper­veen na coronaslui­ting weer open: ‘Ik heb liters alcohol ingeslagen’

    Noodgedwongen sloten Nader (47) en Farzaneh (48) Sadeghiapour half juli uit eigen beweging hun restaurant Ribhouse Big Texas in Wanneperveen nadat bij haar corona was vastgesteld. Hij bleek het ook te hebben, later bleek met hen nog tien inwoners. Nu, drie weken later, zijn ze weer open. ,,Ik heb liters alcohol ingeslagen en mondkapjes en handschoenen voor het personeel”, vertelt een opgeluchte Nader. ,,We zijn weer gezond en fit.”

Kop van Overijssel