Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Willemsoord redt het weer niet tegen VWC

WILLEMSOORD - Willemsoord speelt volgend seizoen ‘gewoon’ weer in de vijfde klasse. Het elftal van trainer Martijn de Vries verloor zondag, net als een week geleden, met 1-2 van VWC.

En dat was een terechte uitslag, moest de verliezende trainer erkennen. „De eerste helft kunnen we nog aardig mee en krijgen we zelf ook kansen. Maar die benutten we weer eens niet.” De goede beginfase leverde Willemsoord nog wel de 1-0 voorsprong op. Ron Berkenbosch frommelde de bal na een half uur spelen over de lijn. Lang kon de thuisploeg niet van de voorsprong genieten, want binnen vijf minuten stond het alweer gelijk. VWC-aanvaller Hendrik Kramer krulde een vrije trap op fraaie wijze binnen.
Na de pauze zijn de bezoekers uit Munnekeburen de veel betere partij. Willemsoord hoeft echter nog maar één tegendoelpunt te incasseren. En dat verbaast zelfs De Vries. „Uiteindelijk mogen we echt van geluk spreken dat we ‘maar’ met 1-2 verliezen.” De trainer houdt gemengde gevoelens over aan het seizoen. „Dat we niet promoveren is natuurlijk effe balen, maar de teleurstelling is zo weer weg. We hebben een goed slot van de competitie gehad en gaan met opgeheven hoofd op vakantie.”

Kop van Overijssel