Voormalig internationals John Rep, Willem van Hanegem en Wim Rijsbergen (vlnr) nemen met presentator Eddy van der Ley het iconische WK van 1974 in West-Duitsland door.
Volledig scherm
Voormalig internationals John Rep, Willem van Hanegem en Wim Rijsbergen (vlnr) nemen met presentator Eddy van der Ley het iconische WK van 1974 in West-Duitsland door. © Eigen foto

WK 1974-helden komen naar Steenwijk: ‘Terug naar het gevoel van toen’

Hoog bezoek, vrijdag 20 mei in Steenwijk. Voormalig voetbalinternationals Johnny Rep, Wim Rijsbergen en Willem van Hanegem komen in De Meenthe vertellen over het magische WK van 1974 in West-Duitsland. 

 1. Mart Hoogkamer reageert gevat op cadeau na optreden in Blokzijl: ‘Dit heb ik al genoeg gezien’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  2

  Mart Hoogkamer reageert gevat op cadeau na optreden in Blokzijl: ‘Dit heb ik al genoeg gezien’

  Negen maand geleden werd zanger Mart Hoogkamer met bier bekogeld tijdens een optreden in het Noord-Hollandse Limmen en stapte boos van het podium. Tijdens de Pinksterfeesten in het Twentse Beckum hield hij het na een bierdouche al na amper tien seconden voor gezien. Desondanks werden op het Muziekfestival Blokzijl geen speciale maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. De organisatie ging er vanuit dat ‘alles ordentelijk’ zou verlopen. En kreeg gelijk.

Kop van Overijssel