Woeste storingsmonteur Peter (73) uit Zwartsluis kreeg avondklokboete: ‘Ik hielp gezin uit de kou’

met videoPeter Ziel (73) is nadat hij in de kou in Steenwijk een warmtepomp repareerde onderweg naar huis, wanneer hij een avondklokboete krijgt. Inmiddels twee jaar geleden, maar de monteur uit Zwartsluis laat het er niet bij zitten en vecht de bekeuring via de rechter aan. ,,Van mij mag de dienstdoende agent een hoop trammelant met zijn warmtepomp krijgen. En een week -20.”

31 reacties

 • P Hendriksen

  1 maand geleden
  Uit bepaalde reacties haal je zo de mensen die hun buren verraden hebben als ze hun verjaardag vierden met meer dan 2 man.
 • Teun Bakkee

  1 maand geleden
  Deze man hoort een lintje te krijgen. En geen boete van de moderne stasi! Belachelijk gewoon
 • Roy Wesselink

  1 maand geleden
  Inderdaad, schijn democratie, eigen volk op de 2e plaats
 • Jan Kelder

  1 maand geleden
  Het is natuurlijk lullig voor Peter en kinderachtig van de agent maar helaas is Piet de dupe van het gedrag van heel veel Nederlanders die dagelijks allerlei regeltjes aan hun laars lappen en dan gaan sommige agenten wel eens op hun strepen staan !!! Bij ons rijdt dagelijks veel verkeer voor de deur langs en ik denk dat toch zeker 35% zich niet aan de snelheid houdt en heel vaak met ondeugdelijk verlichting rijdt, gaat de politie een keer controleren nou dan weet je de reacties wel weer !!!!!
 • HJ Veltkamp

  1 maand geleden
  @Fam Ijspeerd, Zo democratisch nis ons bestel helemaal niet. Bij de vorige verkiezingen werd de op één na grootste partij buiten spel gezet doos andere kleinere partijen. En er is een referendum geweest over Ukraine. Uitslag was volkomen duidelijk NEE. Toch doet onze regering er van alles aan om Ukraine bij de EU te krijgen. Hoezo democratie?