Dit waren de leukste gadgets en innovaties op de grootste techbeurs van de wereld

VideoDe CES staat elk jaar in het teken van nieuwe hardware, zoals tv’s, laptops, monitoren en smartphones. Op de beursvloer is echter heel veel meer innovatie te vinden waaraan we geen volledig artikel wijden, maar die we toch willen laten zien. 

In deze video struinen verschillende Tweakers-redacteuren de beurs af op zoek naar die opvallende, originele en gekke gadgets. Zo test Julian onder andere een digitale Rubik’s cube, wordt Sim enthousiast van een robot die de afwas voor je doet, en neemt Wout een kijkje op de filmset van Ghostbusters met een enorm microledscherm.

Volledig scherm
Tweakers-hoofdredacteur Wout in een nieuw voertuig van Segway © Tweakers
  1. Ernstig beveiligingslek in Internet Explorer: Microsoft komt pas volgende maand met oplossing

    Ernstig beveili­gings­lek in Internet Explorer: Microsoft komt pas volgende maand met oplossing

    Technologiereus Microsoft heeft vandaag toegegeven dat er een ernstig beveiligingslek zit in de jongste versies van de eigen browser Internet Explorer. Het bedrijf erkent dat er een softewarefoutje in het programma is geslopen dat komt bij Windows 7 en latere edities. Hoewel hackers door het lekje computergebuikers kunnen misleiden met spontaan openende websites en gevaarlijke e-maillinkjes, zegt Microsoft pas begin volgende maand met een oplossing te zullen komen.