Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Domper voor 50 miljoen sportievelingen: Strava perkt gratis opties drastisch in

Een streep door de rekening voor de vele sportievelingen die de voorbije weken een account hebben aangemaakt op Strava. De app gaat de mogelijkheden voor gratis gebruikers drastisch inperken. Zo verdwijnen onder meer de totaalklassementen op segmenten.

 1. DJI Mavic Air 2 is een uitstekende nieuwe drone, maar een onzekere koop door regelgeving
  Play
  Review

  DJI Mavic Air 2 is een uitsteken­de nieuwe drone, maar een onzekere koop door regelge­ving

  Toen in 2018 de Mavic Air werd aangekondigd, was dit een nieuw model tussen de klassieke Mavic Pro en de kleine, versimpelde Spark. De Air leek op het eerste gezicht de belangrijkste eigenschappen te bevatten van de eerstgenoemde: sensoren voor, achter en onder, 4k video en een drieassige gimbal, maar dan in een kleinere behuizing. Dat laatste had natuurlijk gevolgen voor de vliegtijd; de veel kleinere accu ging aanmerkelijk korter mee.
 2. Grootste marktplaats op dark web ter wereld opgerold

  Grootste markt­plaats op dark web ter wereld opgerold

  De autoriteiten in Duitsland hebben een einde gemaakt aan de grootste marktplaats op het dark web, het verborgen deel van het internet. Het forum DarkMarket had bijna 500.000 gebruikers en meer dan 2400 verkopers, die handelden in drugs, vals geld, gestolen creditcardgegevens, anonieme simkaarten en schadelijke software. In totaal zou er meer dan 140 miljoen euro zijn uitgegeven op het platform, in digitale munten als bitcoin en het anonieme monero.
 1. Onstuimig weer zorgt voor omgewaaide bomen en schade
  Play

  Onstuimig weer zorgt voor omgewaaide bomen en schade

 2. Trump neemt nucleaire tas mee naar Florida
  Play

  Trump neemt nucleaire tas mee naar Florida