Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Grote internetstoring Ziggo

Ziggo-klanten door heel Nederland kunnen last hebben van een internetstoring. Er komen vooral meldingen vanuit de regio Den Haag, maar ook uit andere delen van het land. De provider bevestigt dat er sprake is van problemen.

Ziggo Webcare on Twitter

@mschrama1 Goedenavond Martijn, we zijn aan het onderzoeken wat er aan de hand is in je regio. We ontvangen momenteel een aantal berichten hierover binnen. Mijn collega`s zijn al op zoek naar de mogelijke oorzaak.

Op Twitter laat Ziggo weten dat de oorzaak van de problemen onderzocht wordt en dat het bedrijf zijn best doet om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Wanneer dat naar verwachting het geval is, is vooralsnog onduidelijk.

Behalve uit Den Haag komen de meldingen ook uit andere plaatsen. Het gaat met name om de internetverbinding, maar ook vaste telefonie kan hinder ondervinden. De storingscheckfunctie op de website van Ziggo kan ook haperen, zo laat het bedrijf weten.

Op storingswebsite Allestoringen.nl melden Ziggo-gebruikers uit onder andere Zeist, Amersfoort, Soest, Breda en Venlo ook dat ze last hebben van een storing

Ziggo Webcare on Twitter

@Gooiboy Er is helaas een grote storing gaande in je regio. We doen ons best het zo spoedig mogelijk op te lossen. Sorry voor het ongemak!