Boy Trip
Volledig scherm
PREMIUM
Boy Trip © Fred Leeflang

Kampeerders opgelet! Zo check je binnen no-time of je veilig op pad kan met je camper of caravan

Technische DienstOp vakantie met camper of caravan geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Gaan en staan waar je maar wil. Maar om veilig op pad te kunnen, moet je een hoop controleren. De bandenspanning, kogeldruk en zijn de accu en de water- en gastank nog gevuld? En tijdrovende klus. Met E-Trailer heb je al deze informatie 24/7 binnen handbereik in een handige app. 

 1. Omdat Julians moeder slecht sliep is er nu voor iedereen een middel om goed te slapen: ‘Veilig gevoel’
  PREMIUM
  Technische Dienst

  Omdat Julians moeder slecht sliep is er nu voor iedereen een middel om goed te slapen: ‘Veilig gevoel’

  Ongeveer een kwart van Nederland slaapt slecht. Soms dankzij een snurkende partner, maar vaak door gepieker of stress. Veel mensen zien in medicatie de oplossing. Maar een veel gezonder alternatief is de Somnox slaaprobot, die door de ademhaling van de gebruiker te verlagen in slaap vallen een stuk makkelijker maakt. Wij gingen langs voor de rubriek Technische Dienst.
 2. Veel kapotte koptelefoons bij grofvuil, daarom bedachten Dorus en Tom volledig modulaire variant
  PREMIUM
  Technische Dienst

  Veel kapotte koptele­foons bij grofvuil, daarom bedachten Dorus en Tom volledig modulaire variant

  Onderweg muziek of podcasts luisteren, we doen het bijna dagelijks. In de trein, op de fiets of tijdens het sporten. Maar bij intensief gebruik gaat er wel eens wat stuk. Al is het maar een klein onderdeel, vaak belandt de koptelefoon dan bij het grofvuil. Zonde, dachten Dorus Galama en Tom Leenders van Gerrard Street. En dus bedachten ze een volledig modulaire koptelefoon. Makkelijk te repareren en daarom bijna geen afval meer. Wij spraken hen voor de rubriek Technische Dienst.