Volledig scherm
© Koken & Eten

Keukenprins(es)? Dit zijn de beste deals voor in de keuken

Het is Black Friday, een commerciële feestdag waarin de meeste webwinkels met aanbiedingen smijten. Maar het gebeurt ook dat webwinkels de boel oplichten. Ze maken de prijzen eerst hoger, om ze vlak voor Black Friday te verlagen. Deze site helpt met de prijsvergelijker, onderaan dit artikel, waarin de prijzen vergeleken worden met die van twee weken geleden. In dit artikel: alles om mee te koken.

Want goed eten bereiden wordt steeds populairder voor veel mensen. Zowel mannen als vrouwen weten steeds vaker de koekenpan te pakken om zelf een mooi gerechtje tevoorschijn te toveren. Belangrijke aspecten voor veel mensen zijn gemak, snelheid en smaak. Dat zien we ook terug in de Black Friday-deals. Zo zijn airfryers (friteuses die met hete lucht werken) en normale friteuses populaire aanbiedingen. Dat geldt ook voor koffiezetapparaten, met name espressomachines.

De deals in dit artikel worden elk kwartier geüpdatet waardoor de beste deals meteen zichtbaar zijn. Daarnaast kun je de prijzen vergelijken met de prijs van een week geleden. Hierdoor wordt duidelijk of er sprake is van échte aanbieding.

Op basis van (historische) data uit onze prijsvergelijker vind je in dit artikel een overzicht van aanbiedingen waarbij de prijs minstens 12,5 procent lager is dan de laagste prijs vorige week. Sterker nog: we doen zélf een check of producten de afgelopen drie maanden niet toevallig voor het aanbiedingsbedrag (of minder) verkrijgbaar zijn geweest. Zo zorg je ervoor dat je snel de échte aanbiedingen kunt vinden.

Onderstaande prijzen worden elk kwartier geüpdatet, waardoor je geen enkele deal mist. Vind je nu geen aanbieding, kom dan later terug. Onderaan het product ziet u het verschil met de prijs van een week geleden.

  1. Amerikaanse gerecht stelt vragen bij privacybeleid van Zoom

    Amerikaan­se gerecht stelt vragen bij privacybe­leid van Zoom

    De openbaar aanklager in New York heeft het videoconferencing-bedrijf Zoom om meer uitleg gevraagd over zijn privacybeleid. Sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus werken een pak meer mensen voltijds van thuis en boomt het gebruik van Zoom. De app kreeg er in één klap miljoenen klanten bij, maar de Amerikaanse justitie vreest dat de onderneming niet genoeg voorzorgsmaatregelen neemt om de gegevens van zijn gebruikers te beschermen.