Microsoft investeerde 10 miljard dollar in ChatGPT en wil de technologie verwerken in zoekmachine Bing.
Volledig scherm
PREMIUM
Microsoft investeerde 10 miljard dollar in ChatGPT en wil de technologie verwerken in zoekmachine Bing. © AFP

Microsoft integreert ChatGPT in eigen zoekmachine: ouderwets googelen snel verleden tijd?

De lancering van ChatGPT zet ook de wereld van zoekopdrachten op internet op zijn kop. Microsoft integreert de kunstmatig intelligente chatbot in zijn eigen zoekmachine Bing, zo maakte het dinsdagavond bekend. Bij Google, nu nog de absolute marktleider, rinkelen de alarmbellen.

1 reactie

  • Job ten Doeschate

    1 maand geleden
    En Microsoft drukt haar klanten wederom iets door de strot dat waarschijnlijk maar half werkt maar dat hals over kop ergens ingepropt wordt zonder het vooraf afdoende te testen. En als het er dan ingepropt is kunnen de gebruikers weer uren beziggaan hun oude vertrouwde instellingen te herstellen want die worden natuurlijk allemaal overschreven met setting die MS voor de gebruikers belangrijk vindt ☺️☺️
  1. Na chaos CL-finale hoopt Franse regering bij Spelen in Parijs op videobewaking met kunstmatige intelligentie

    Na chaos CL-finale hoopt Franse regering bij Spelen in Parijs op videobewa­king met kunstmati­ge intelligen­tie

    Met de chaos rond de Champions League-finale in Parijs nog vers in het geheugen, hoopt de Franse regering voor de komende Olympische Spelen in diezelfde stad op videobewaking met behulp van kunstmatige intelligentie (AI). De Franse Senaat nam het voorstel dinsdag aan, maar tegenstanders vrezen een ‘Trojaans paard’ dat na de Spelen niet meer zal verdwijnen en de fundamentele rechten van burgers verder aantast.