Volledig scherm
PREMIUM
© Theo Peeters

Ooievaars spotten of een Van Gogh bewonderen: je hoeft je thuis niet te vervelen

Terwijl de hulpverleners overuren draaien, zitten andere beroepsgroepen met frisse tegenzin thuis. Verslaggever Anton Damen ging op zoek naar nieuwe, vaak gratis diensten om de dag zinvol door te komen.

Je leest een artikel van vorig weekend. In ons #NLBlijftThuis-dossier rakelen we artikelen op die jou kunnen helpen om de vele uren in eigen huis door te komen. 

Aan de wandel!
Nee, in polonaise de natuur in trekken alsof het tweede paasdag is, dat is in tijden van social distancing géén goed idee. Bovendien maken de dieren zich sowieso uit de voeten bij al dat volk op de been. Speciaal daarvoor is de webcam uitgevonden.

Met wat geluk spot je een edelhert of een wild zwijn op de site hogeveluwe.nl. Vogelaars kunnen ongegeneerd binnen én buiten gluren naar de nestcams op vogelbescherming.nl/beleefdelente, met als breaking news ‘tweede ei bij de ooievaars’ en ‘eerste prooi bij de steenuilen’.

  1. Dit zijn de beste laptops voor minder dan 800 euro

    Dit zijn de beste laptops voor minder dan 800 euro

    Voor een echt goede laptop moest je vroeger een flinke duit betalen, maar die tijd is gelukkig al even voorbij. Ook in de prijscategorie 500 tot 800 euro (de middenklasse) vind je tegenwoordig uitstekende én snelle toestellen, met dank aan de processoren. Wil je graag een compacte laptop, dan is eentje van 14 inch (scherm van 31 cm breed) een interessante keuze. Tweakers koos de vier beste laptops uit in hun tweemaandelijkse laptoptest.