Een Vodafonewinkel in de Britse hoofdstad Londen. De telefoonprovider kampt vandaag voor de derde keer deze maand met een storing van zowel het mobiele netwerk als bellen.
Volledig scherm
Een Vodafonewinkel in de Britse hoofdstad Londen. De telefoonprovider kampt vandaag voor de derde keer deze maand met een storing van zowel het mobiele netwerk als bellen. © AFP

Storing bij Vodafone na drie uur verholpen, ook 112 was slecht bereikbaar voor klanten

De storing bij Vodafone, de derde in twee weken, is weer verholpen. Zowel bellen als mobiel internet werkten voor de gebruikers van het Vodafone-netwerk niet. Ook alarmnummer 112 was slecht bereikbaar voor Vodafone-gebruikers. Klanten worden naar alle waarschijnlijkheid niet gecompenseerd.

0 reacties

  1. Gamesoftware van Mark Overmars wereldwijd populair: ‘Ze denken niet meer dat ik voetballer ben’
    Interview

    Gamesoftwa­re van Mark Overmars wereldwijd populair: ‘Ze denken niet meer dat ik voetballer ben’

    Spelunky, Undertale, Hotline Miami, het zijn namen die bij gamers meteen enthousiasme oproepen. Het succes van deze titels heeft een Nederlands tintje: ze zijn gemaakt met het programma GameMaker, misschien wel een van de grootste bijdragen die ons land aan de mondiale game-industrie heeft gedaan. Afgelopen maand ontving bedenker en maker Mark Overmars (63) een Lifetime Achievement Award op de Dutch Game Awards.