Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © SOPA Images/LightRocket via Gett

Vandaag verschijnt Windows 11: dit is er allemaal nieuw aan

Zes jaar geleden zwoer Microsoft dat het toen geïntroduceerde Windows 10 de allerlaatste versie ooit van het besturingssysteem zou zijn. Nu blijkt het bedrijf toch tot ander inzicht te zijn gekomen en tot 11 te kunnen tellen. Windows 11 verschijnt vandaag, dit is er allemaal nieuw aan.

 1. Medewerkers Activision Blizzard eisen ontslag topman die 'wist van beschuldigingen seksueel wangedrag’

  Medewer­kers Activision Blizzard eisen ontslag topman die 'wist van beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag’

  Een groep van zo’n 150 medewerkers van Activision Blizzard eist het ontslag van topman Bobby Kotick. Hij zou al jaren hebben geweten van beschuldigingen van seksuele intimidatie bij de Amerikaanse producent van videogames, onder meer bekend van de spellen World of Warcraft en Call of Duty. De groep legde uit protest een tijdje het werk neer en stond voor het hek van het hoofdkantoor van Activision Blizzard in een voorstad van Los Angeles.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?