Dit weekend werd bekend dat een deel van de broncode van Twitter, de onderliggende tekst waarop de site draait, op ontwikkelaarssite GitHub heeft gestaan.
Volledig scherm
Dit weekend werd bekend dat een deel van de broncode van Twitter, de onderliggende tekst waarop de site draait, op ontwikkelaarssite GitHub heeft gestaan. © NurPhoto via Getty Images

Wéér een klap voor Elon Musk (die de waarde van Twitter ziet verdampen)

Elon Musk schreef vrijdag in een mail aan de medewerkers van Twitter dat hij het bedrijf waardeert op 20 miljard dollar (18,6 miljard euro), amper de helft van wat hij er in oktober voor betaalde. Tot overmaat van ramp werd ook bekend dat een deel van de broncode van Twitter op straat heeft gelegen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.