Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © AP

Wereldwijd ophef over Whatsapp-regels die dit weekend ingaan: ‘Wij merken er niks van’

Op 15 mei is het zover: dan gelden de nieuwe gebruiksvoorwaarden van WhatsApp, die je vroeg of laat moet accepteren om WhatsApp te mogen blijven gebruiken. Wat staat er in die voorwaarden en hoeveel gaan we er echt van merken? Dat legt ict-jurist Arnoud Engelfriet ons uit.

1 reactie

  • François Remy

    1 maand geleden
    Het is jammer dat mensen excuses zoeken om Whatsapp hun voorwaarden in hun eigen voordeel te beoordelen. Het delen in informatie is het delen van informatie en niet anders. En als Facebook Inc. De EU regels overtreden dan zal daar een juridische steekspel gespeeld worden die jaren gaat duren en ondertussen wordt je informatie gedeeld en verdient Facebook Inc. gewoon geld en hebben zij hun doel bereikt. Verder kun je ook zonder Whatsapp personen bereiken denk daar maar een over na.
  1. Hackers klaar met ‘narcistische, rijke gozer’ Elon Musk: ‘We komen achter je aan’

    Hackers klaar met ‘narcisti­sche, rijke gozer’ Elon Musk: ‘We komen achter je aan’

    In een video die zaterdag op YouTube werd geplaatst, wordt fel van leer getrokken tegen Tesla-baas Elon Musk en zijn bitcoin-tweets. Volgens de afzender(s) - die zich voordoen als leden van de hackersgroep Anonymous, maar dat wordt door velen in twijfel getrokken - manipuleert de Zuid-Afrikaanse ceo de koersen van cryptomunten, waardoor hij ‘levens verwoest’. Ze laten Musk weten dat zijn spel nu over is: ,,Je hebt je gelijke gevonden. We komen achter je aan.”