Willem Engel.
Volledig scherm
Willem Engel. © ANP

Willem Engel moest van Twitter bericht over Eriksen verwijderen

Twitter heeft Willem Engel, voorman van Viruswaarheid, afgelopen weekend opgedragen om zijn tweet over de Deense voetballer Christian Eriksen te verwijderen. Dat heeft hij vervolgens gedaan.

5 reacties

 • E Goedhart

  4 maanden geleden
  Wat een kansloos figuur. Terecht dat er maatregelen genomen zijn. Maar de macht van de "techreuzen" (Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube, Google) is verontrustend. Zij verwijderen niet alleen berichten van kansloze figuren als Engel, maar ook terecht kritische geluiden. Dat is censuur, en beïnvloedt de mening van veel mensen doordat zaken eenzijdig belicht worden. Het gedrag van Willem Engel helpt daar ook niet bij.
 • Frank Bruggeman

  4 maanden geleden
  Wijlen mijn vader zei het altijd al: "Er lopen meer gekken los, dan er vast zitten." Willem Engel is er een van.
 • Auke de Jager

  4 maanden geleden
  Een grotere NUL ben ik nog nooit gegen gekomen, wat een kansloos uiterst irritant figuur zeg!
 • Timo Cleton

  4 maanden geleden
  Van mij mogen ze hem uit deze maatschappij verwijderen. Wat een ziekelijke profiteur is die vent. Kost de maatschappij bakken met geld aan die nutteloze rechtzaken van hem. Om over die tweet maar helemaal niet te beginnen. Wat een idioot
 • Erik Ploeg

  4 maanden geleden
  Wat een zeldzaam verknipt manneke is dit toch; ieder (ongepaste) gelegenheid aangrijpen om zijn eigen “visie” tentoon te stellen. Zonder ook maar enige kennis van oordelen; wat een mislukte populist.
 1. Te veel lawaai op kantoor? Dit zijn de beste koptelefoons met noisecancelling

  Te veel lawaai op kantoor? Dit zijn de beste koptele­foons met noisecan­cel­ling

  De kantoren lopen weer vol met collega’s. Hunker jij naar de stilte van je serene thuiswerkplek? Met een noisecancelling koptelefoon demp je storende omgevingsgeluiden. Zo verzeker je jezelf van vlotte calls en kun je aangenaam verder werken met je lievelingsmuziek op de achtergrond. Hoe werkt noisecancelling precies en wat zijn de beste hoofdtelefoons met noisecancelling? Hardware.Info zocht het voor je uit.