Willem Engel.
Volledig scherm
Willem Engel. © ANP

Willem Engel moest van Twitter bericht over Eriksen verwijderen

Twitter heeft Willem Engel, voorman van Viruswaarheid, afgelopen weekend opgedragen om zijn tweet over de Deense voetballer Christian Eriksen te verwijderen. Dat heeft hij vervolgens gedaan.

5 reacties

 • Eric Goedhart

  1 jaar geleden
  Wat een kansloos figuur. Terecht dat er maatregelen genomen zijn. Maar de macht van de "techreuzen" (Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube, Google) is verontrustend. Zij verwijderen niet alleen berichten van kansloze figuren als Engel, maar ook terecht kritische geluiden. Dat is censuur, en beïnvloedt de mening van veel mensen doordat zaken eenzijdig belicht worden. Het gedrag van Willem Engel helpt daar ook niet bij.
 • Frank Bruggeman

  1 jaar geleden
  Wijlen mijn vader zei het altijd al: "Er lopen meer gekken los, dan er vast zitten." Willem Engel is er een van.
 • Auke de Jager

  1 jaar geleden
  Een grotere NUL ben ik nog nooit gegen gekomen, wat een kansloos uiterst irritant figuur zeg!
 • Timo Cleton

  1 jaar geleden
  Van mij mogen ze hem uit deze maatschappij verwijderen. Wat een ziekelijke profiteur is die vent. Kost de maatschappij bakken met geld aan die nutteloze rechtzaken van hem. Om over die tweet maar helemaal niet te beginnen. Wat een idioot
 • Erik Ploeg

  1 jaar geleden
  Wat een zeldzaam verknipt manneke is dit toch; ieder (ongepaste) gelegenheid aangrijpen om zijn eigen “visie” tentoon te stellen. Zonder ook maar enige kennis van oordelen; wat een mislukte populist.