De Brink in Deventer is op Tweede Pinksterdag de startlocatie van een bijzonder evenement dat ons getipt werd door een aantal lezers!
Volledig scherm
De Brink in Deventer is op Tweede Pinksterdag de startlocatie van een bijzonder evenement dat ons getipt werd door een aantal lezers! © Ronald Hissink

Kunst, frisbeeën, toeren langs de IJssel met Pinksteren: acht tips van onze lezers voor deze week

JOUW TIPSHet weekend is voorbijgevlogen en we starten de maandag weer fris. Ook komende week en dit (lekker lange) Pinksterweekend staan er weer een heleboel leuke dingen op het programma. Wij delen acht uittips van onze lezers!

5 reacties

 • Gebr Hunneman

  2 weken geleden
  Op 2e pinksterdag hebben we twee leuke wandelingen vanuit het mooie dorpje Nieuw Heeten (gem. Raalte) uitgezet. 🥾 Afstanden: 5km en 10 km. 🪙 Kosten: €2,- ⏰ Starttijd 10 km: 18.00 - 18.30 uur ⏰ Starttijd 5 km: 18.00 - 19.30 uur €2,- is inclusief koffie / thee / ranja. (Gelieve gepast betalen bij de start)
 • wendy schutte

  2 weken geleden
  Ribs en blues in Raalte
 • Henk Romkes

  2 weken geleden
  Urkerdag zaterdag
 • A. Kooi

  2 weken geleden
  Gewoon een schande Kampen een van de belangrijkste steden uit de middeleeuwen wordt gewoon overgeslagen.
 • A. Kooi

  2 weken geleden
  En Kampen niet te vergeten Koopjesmarkt over de langste winkelstraat van Nederland de Oudestraat.
 1. Bevrijdingsfestival 2023 in Zwolle: programma, verkeersmaatregelen en andere praktische info
  indebuurt.nl

  Bevrij­dings­fes­ti­val 2023 in Zwolle: programma, verkeers­maat­re­ge­len en andere praktische info

  Op vrijdag 5 mei 2023 vieren we in Nederland onze vrijheid tijdens Bevrijdingsdag. En hoe doe je dat beter door te dansen en genieten van muziek, bijvoorbeeld op het Bevrijdingsfestival 2023 in Zwolle? In dit artikel lees je alles wat je kan verwachten van deze dag. Van het programma tot de verkeersmaatregelen en van feestjes in het centrum tot het weer: we zetten alle praktische informatie voor je op een rij.
  Zwolle