Rikus en Jannet Meun-Snoek liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis op Tenerife. Zoon Stefan zoekt mensen die zijn ouders kunnen helpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rikus en Jannet Meun-Snoek liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis op Tenerife. Zoon Stefan zoekt mensen die zijn ouders kunnen helpen. © eigen foto

Echtpaar uit Urk ligt in kritieke toestand in ‘kelder’ op Tenerife, wie kan helpen?

coronacrisisWie heeft er contacten op Tenerife? Deze dringende oproep doet  de 27-jarige Stefan Meun uit Urk. Zijn ouders liggen beide in kritieke toestand in een ziekenhuis op het Canarische eiland, zonder schone kleding en andere basisbehoeften. De familie van het Urker echtpaar zit met de handen in het haar en maakt zich met de dag meer zorgen. ,,Mijn moeder is verward, ze zei dat ze nu in een soort kelder zit.’’

 1. Britse grenspolitie geeft foto’s vrij van mega-drugsvangst in truck chauffeur (32) Urk: ‘Operatie duurde 12 uur’
  PREMIUM

  Britse grenspoli­tie geeft foto’s vrij van me­ga-drugs­vangst in truck chauffeur (32) Urk: ‘Operatie duurde 12 uur’

  De Britse Border Force heeft details vrijgegeven van de enorme drugsvangst vorige week in de vrachtwagen van een 32-jarige chauffeur uit Urk. Containers vol zonnebloemen en rozen waren voorzien van een dubbele bodem waar 419 kilo cocaïne en speed was verstopt. De drugsoperatie duurde ruim 12 uur en is een van de grootste vangsten in het Verenigd Koninkrijk dit jaar.
 2. Opgepakte chauffeur (32) uit Urk is zoon wethouder, Engelse politie vindt voor 16 miljoen aan harddrugs in trailer
  PREMIUM

  Opgepakte chauffeur (32) uit Urk is zoon wethouder, Engelse politie vindt voor 16 miljoen aan harddrugs in trailer

  De vrachtwagenchauffeur (32) uit Urk die is aangehouden in de haven van het Franse Calais, had 419 kilo harddrugs bij zich. Hij is eigenaar van transportbedrijf JP Trans Urk en zoon van Urker wethouder Geert Post (54). Zijn vader is naast wethouder ook vervoersmanager bij de Urker transporteur. ,,Mijn zoon en ik zijn hier niet bij betrokken”, zegt een geschrokken Geert Post.

Flevoland