De mobiele wagen van Coördinatie Platform Vermissing uit Urk. Ze reisden vanmorgen naar Limburg om de zoektocht naar de vermiste Gino (9, inzet) te coördineren.
Volledig scherm
De mobiele wagen van Coördinatie Platform Vermissing uit Urk. Ze reisden vanmorgen naar Limburg om de zoektocht naar de vermiste Gino (9, inzet) te coördineren. © CPV / Politie Limburg (Fotobewerking: De Stentor)

Familie van vermiste Gino (9) vraagt zoekteam uit Urk om hulp: ‘Zussen zijn erg ongerust’

Het Coördinatie Platform Vermissingen (CPV) uit Urk is ingeschakeld om mee te helpen zoeken naar de vermiste 9-jarige Gino van der Straeten. Het team werd gisteravond benaderd door de familie van de jongen en reisde vanmorgen af naar Limburg.

0 reacties

  1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
    VRAAG & ANTWOORD

    ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

    ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’