Nadat schip Mar-Grethe kapseisde werd één bemanningslid gered. Het lichaam van de ander, Wilco de Groot, is nu gevonden.
Volledig scherm
Nadat schip Mar-Grethe kapseisde werd één bemanningslid gered. Het lichaam van de ander, Wilco de Groot, is nu gevonden. © ANP

Lichaam van vermiste Urker stuurman Wilco de Groot (20) gevonden

Met videoHet lichaam van de 20-jarige Urker matroos Wilco de Groot is gevonden in het water bij de Noordzeeweg in Rozenburg. Dat heeft de politie bevestigd. Hij was sinds 14 april vermist nadat het schip Mar-Grethe kapseisde. 

13 reacties

 • Annie Hoekstra

  2 weken geleden
  Heel veel sterkte en kracht toegewenst met het verlies en het afscheid nemen van uw dierbare overledene
 • M.H. van den Brink

  2 weken geleden
  Sterkte voor de nabestaanden. Gelukkig de mogelijkheid om afscheid te nemen.
 • Yvonne Veld

  2 weken geleden
  Afsluiten kun je dit niet; nu wel gelegenheid om iemand respectvol en waardig naar de laatste rustplaats te brengen. Heel veel sterkte voor iedereen die hem lief heeft gehad.
 • Anja Stutterheim

  2 weken geleden
  Veel sterkte voor de familie. Het is hard, maar wanneer hij niet gevonden was, zouden ze altijd hoop blijven houden. Nu kunnen zij het afsluiten.
 • Jannette Van der Van der wal

  2 weken geleden
  Ondanks de verdrietige situatie toch mooi dat zijn lichaam is gevonden zodat ze het nu eigenlijk pas echt kunnen verwerken en en een plaatsje kunnen geven door het lichaam te kunnen begraven op een liefdevolle plek nabestaande heel veel sterkte nog

Flevoland