Archieffoto. Voormalig minister Henk Kamp (links) van Economische Zaken en directeur Harm Post van Havenbedrijf Eemshaven ontmoetten elkaar in 2014 in de Eemshaven op de plek waar Google een datacenter zou gaan bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto. Voormalig minister Henk Kamp (links) van Economische Zaken en directeur Harm Post van Havenbedrijf Eemshaven ontmoetten elkaar in 2014 in de Eemshaven op de plek waar Google een datacenter zou gaan bouwen. © ANP

Provincie Flevoland breekt niet met omstreden boegbeeld van maritiem Urk

De provincie Flevoland neemt vooralsnog geen afscheid van Harm Post, momenteel actief als ambassadeur van de maritieme sector op Urk. Hij is in opspraak geraakt omdat hij als directeur van Groningen Seaports (GSP) mogelijk betrokken is geweest bij onverklaarbare miljoenendeals.

0 reacties

  1. Hoe krijg je de vaccinatiebereidheid op Urk omhoog? ‘Blijf ver weg van drang’
    PREMIUM

    Hoe krijg je de vaccinatie­be­reid­heid op Urk omhoog? ‘Blijf ver weg van drang’

    Massaal stonden de 65-plussers de afgelopen tijd in de rij voor de eerste coronaprik. Behalve op Urk dan. Minder dan 40 procent van de ouderen heeft de vaccinatie gehaald, zo blijkt uit cijfers van het RIVM, terwijl landelijk de opkomst boven de 87% ligt. Is het tij nog te keren in de gemeente waar het geloof in de goddelijke voorzienigheid blijkbaar groter is dan het vertrouwen in een vaccin?

Flevoland