Rutte over massaal handen schudden van Baudet op Urk: ‘uitermate onverstan­dig’

VideoMark Rutte vindt het ‘uitermate onverstandig’ dat Thierry Baudet vandaag op Urk tijdens zijn campagnetoer vele handen schudde. Dat liet de demissionair premier vanavond desgevraagd weten tijdens de coronapersconferentie.

2 reacties

 • Anoniem

  2 dagen geleden
  Ik reageer nooit op nieuwsberichten maar nu toch maar wel. Ik hoor Baudet zeggen zijn slimme mensen. Nou denk het niet. Ze hebben al vaak meeste besmettingen gehad en leren er du niets van. Dus allemaal een boete geven en zeker Baudet en de visboer waar alle mensen naast elkaar op de bank zitten zonder becherming. Te dom voor woorden allemaal. Zou zeggen weer een eiland van maken en afdrukken naar midden van ijsselmeer..
 • Albert De Boer

  2 dagen geleden
  Thierry ! Weet je nou wat het nou is, het is net een frikandel. Je weet niet wat erin de lucht zit, waa praten we over. Dit wordt nu dus uitermate getoetst, het wordt beproefd. Schieten volgende week de cijfers torenhoog in de lucht in urk dan hebben we bewijs. We begrijpen dat we zenuwachtig worden zo voor de verkiezingen, maar effen spijkers met koppen slaan.
 1. Burgemeester ontstemd over niet nakomen afspraken van Baudet op Urk: ‘Hij heeft een voorbeeldfunctie’
  PREMIUM
  Video

  Burgemees­ter ontstemd over niet nakomen afspraken van Baudet op Urk: ‘Hij heeft een voorbeeld­func­tie’

  Burgemeester Cees van den Bos van Urk is ontstemd over het bezoek van Thierry Baudet aan Urk. In de uren voor het bezoek - waarbij hij massaal handen heeft geschud met inwoners en in een restaurant een haring heeft gegeten - zijn er afspraken met zijn campagneteam gemaakt, maar de politicus van Forum voor Democratie heeft zich daar niet aan gehouden. ,,Hij heeft zich neer te leggen bij de besluiten van een parlementaire meerderheid.”
 1. Baudet reageert in Deventer op gevoelige Ausweis-uitspraak
  Play

  Baudet reageert in Deventer op gevoelige Aus­weis-uit­spraak

 2. NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars
  Play

  NASA deelt eerste 360°-panoramafo­to van Mars

Flevoland