Rutte over massaal handen schudden van Baudet op Urk: ‘uitermate onverstan­dig’

VideoMark Rutte vindt het ‘uitermate onverstandig’ dat Thierry Baudet vandaag op Urk tijdens zijn campagnetoer vele handen schudde. Dat liet de demissionair premier vanavond desgevraagd weten tijdens de coronapersconferentie.

2 reacties

 • Anoniem

  8 maanden geleden
  Ik reageer nooit op nieuwsberichten maar nu toch maar wel. Ik hoor Baudet zeggen zijn slimme mensen. Nou denk het niet. Ze hebben al vaak meeste besmettingen gehad en leren er du niets van. Dus allemaal een boete geven en zeker Baudet en de visboer waar alle mensen naast elkaar op de bank zitten zonder becherming. Te dom voor woorden allemaal. Zou zeggen weer een eiland van maken en afdrukken naar midden van ijsselmeer..
 • Albert De de Boer

  8 maanden geleden
  Thierry ! Weet je nou wat het nou is, het is net een frikandel. Je weet niet wat erin de lucht zit, waa praten we over. Dit wordt nu dus uitermate getoetst, het wordt beproefd. Schieten volgende week de cijfers torenhoog in de lucht in urk dan hebben we bewijs. We begrijpen dat we zenuwachtig worden zo voor de verkiezingen, maar effen spijkers met koppen slaan.
 1. Holocaust-overleven­de Lous (80) maakt indruk op jongeren uit Urk: ‘Een jongen kreeg elke dag een pak slaag van zijn vader’
  PREMIUM
  POLL
  4

  Holocaust-overleven­de Lous (80) maakt indruk op jongeren uit Urk: ‘Een jongen kreeg elke dag een pak slaag van zijn vader’

  Lous Steenhuis-Hoepelman (80) ging in gesprek met zeven jonge Urkers die in ‘nazi-kledij’ door het dorp liepen. Woedend was de Joodse vrouw uit Amsterdam, die meerdere concentratiekampen overleefde. Het was een goed gesprek volgens haar, maar excuses zijn niet voldoende. ,,Ik zei zeker te weten dat Westerbork niet in Duitsland ligt. In de oorlog ben ik er geweest.”

Flevoland