Het gezin Keuter dat deel uitmaakt van een groep Urkers die al weken wordt gevolgd voor de realityserie URK! SBS6 zendt de serie vanaf 19 maart zeven weken lang op iedere dinsdag uit (20.30 uur).
Volledig scherm
PREMIUM
Het gezin Keuter dat deel uitmaakt van een groep Urkers die al weken wordt gevolgd voor de realityserie URK! SBS6 zendt de serie vanaf 19 maart zeven weken lang op iedere dinsdag uit (20.30 uur). © Eigen foto

SBS6 komt met realityserie over het leven op Urk

SBS6 zendt vanaf dinsdag 19 maart de zevendelige realityserie URK! uit. De serie is volgens SBS6 gemaakt over markante Urkers en wordt iedere week een uur lang uitgezonden op primetime. Één van de mensen die wordt gevolgd, is de 42-jarige Anja Keuter.

 1. Mathilde uit Urk kreeg paniekaanval na veelbesproken date in Lang Leve de liefde: ‘Eens maar nooit weer’
  PREMIUM
  Video

  Mathilde uit Urk kreeg paniekaan­val na veelbespro­ken date in Lang Leve de liefde: ‘Eens maar nooit weer’

  Mathilde Keuter (23) heeft hectische dagen achter de rug nadat ze in het SBS 6-programma ‘Lang Leve de Liefde’ te zien was. De Urker, die bekend is van de docuserie over het dorp waarin ze met haar tweelingzus een hoofdrol heeft, besluit binnen 24 uur - en twee zoenpartijen verder - de 27-jarige kraanmachinist Dylan uit Utrecht achter zich te laten. ,,Dit was echt niet voor herhaling vatbaar.”
 1. Video van de Dag | Spectaculaire luchtbeelden: man vlucht twee (!) keer in gestolen politieauto
  Play

  Video van de Dag | Spectacu­lai­re luchtbeel­den: man vlucht twee (!) keer in gestolen politieau­to

  7 mei
 2. Samenvatting | Go Ahead Eagles - NEC
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Bekijk hier de samenvat­ting van Go Ahead Eag­les-NEC

  7 mei

Flevoland