Zwembad 't Bun op Urk.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwembad 't Bun op Urk. © Freddy Schinkel

Zwembad op Urk gaat na heftige reacties over gebruik QR-codes weer beperkt open: ‘Was niet normaal’

Na vele boze zwemmers en flinke ophef op sociale media over het gebruik van QR-codes werd het zwembad op Urk gesloten voor recreanten. Volgende week gaat het bad als proef weer een paar uur open. ,,De goeden moeten niet onder de kwaden lijden. Maar als het niet goed gaat, gooien we de boel meteen weer op slot.”

23 reacties

 • Walter Craanen

  1 jaar geleden
  Er zijn mensen met een slechte gezondheid die in het therapiebad aan hun conditie werken... maar als je niet gevaccineerd bent of nog principiëler, je wilt niet meedoen aan tweedeling van de samenleving of aan uitsluiting van mensen, dán is je gezondheid ineens niet meer van belang voor het zwembad/overheid. Dan blijft de deur voor jou gesloten!
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  @K.H. of verkoopt u liever praatjes?
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  @ K.H. Al eens nagedacht om op Urk vaccins i.p.v. ijsjes te verkopen??
 • K. H.

  1 jaar geleden
  Bijzonder volk op Urk. Ik heb altijd ijsjes verkocht in heel Nederland. Maar als ik op Urk was klommen de jongetjes op de ijskar en hadden een brutale bek naar hun moeder. Echt opvallend.
 • Jeroen Oosterlaar

  1 jaar geleden
  Arend, het enige wat we kunnen doen is onze persoonlijke integriteit bewaken, luisteren naar anderen en haat met liefde beantwoorden. Ongeacht welke mening je bent toebedeeld...