De bekladde muur van het zwembad op Urk.
Volledig scherm
De bekladde muur van het zwembad op Urk. © Eigen foto

Zwembad Urk beklad met hakenkruizen: ‘Dader is een ziek figuur’

UPDATEZwembad 't Bun op Urk is in de nacht van vrijdag op zaterdag beklad met hakenkruizen en teksten als ‘NSB welkom’. Het zwembad lag afgelopen week al hevig onder vuur omdat bezoekers er een QR-code moeten tonen voordat ze naar binnen mogen, in lijn met de huidige coronaregels. 

4 reacties

 • Auke de Jager

  2 maanden geleden
  Wederom het door God verlaten Urk....
 • Jan Willemsen

  2 maanden geleden
  Typisch urk
 • Albert De de Boer

  2 maanden geleden
  Eerst eventjes schoolgeld terug vragen journalisten, let eens op wat op de muur geklad is en wat jullie in de media brengen!! Corrupt jullie tekstuitleg.
 • Hans van Dijk

  2 maanden geleden
  De Politie moet in combinatie met ME en Mariniers, veel harder optreden tegen dit tuig. Wanneer onze ordehandhavers bedreigd worden, mogen ze van mij gericht, en met scherp schieten. Dit zinloze geweld moet per direct stoppen. En de hooligans voor de kosten op laten draaien, al is he de rest van hun leven! En zware gevangenis straf, voor allen die hulpverleners en Politie met stenen bekogelen, en bedreiging vormen.
 1. Twee opvallende afwezigen op Wereld Muziek Concours, waar Cadenza Twello titel verdedigt
  PREMIUM

  Twee opvallende afwezigen op Wereld Muziek Concours, waar Cadenza Twello titel verdedigt

  Met het ontbreken van het Kamper Trompetterkorps en de percussiegroep van Soli Deo Gloria uit Ommen zijn er twee opvallende afwezigen komende zomer tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Maar er ontbreken meer grote namen, zoals harmonie St. Petrus & Paulus uit Wolder, in 2017 winnaar van de concertafdeling harmonie, de koningsklasse van het WMC. Het zich niet goed kunnen voorbereiden als gevolg van corona is de voornaamste reden.

Flevoland