17-jarige jongen uit Raalte dood aangetroffen in sloot bij Dalfsen

UPDATE & VIDEOEen 17-jarige jongen uit Raalte is bij een triest ongeval om het leven gekomen. Zijn lichaam is zondagmiddag rond kwart voor drie in een sloot bij Dalfsen gevonden. Hij was al overleden. De politie sluit uit dat de jongen door een misdrijf om het leven is gekomen. 

5 reacties

 • Wim

  2 maanden geleden
  Wim van Luenen Biddinghuizen Het is in en in triest als je zoiets thuis krijgt. Dit is een van de trieste gevallen die je als gezin kunt moet mee maken.Dit zijn moeilijke dagen voor de Ouders en Familie. sterkte voor de voor de komende dagen hiermee. Dit is onoverbrugbaar.
 • A.W.J. Cordfunke

  2 maanden geleden
  Wat een verschrikkelijk bericht , in deze koude kom je te overlijden ,…ouders en de verdere familie van harte gecondoleerd met het verlies van uw zoon. Veel sterkte de komende maand……
 • Antje Machiels

  2 maanden geleden
  Wat een naar bericht. Ik wens de ouders en verdere familie heel veel sterkte. En gecondoleerd veel liefde licht en kracht
 • Henk Schippers

  2 maanden geleden
  Verschrikkelijk om z,n bericht als ouders thuis te krijgen, heel veel sterkte gewenst bij dit grote verlies.
 • PMH Fijn

  2 maanden geleden
  Wat een triest nieuws, heel veel sterkte gewenst voor alle nabestaanden van deze jonge man.
 1. Richard Meijer uit Hoonhorst wordt diaken Emmanuelparochie: ‘Als je geeft, mag je ook veel ontvangen’
  PREMIUM

  Richard Meijer uit Hoonhorst wordt diaken Emmanuelpa­ro­chie: ‘Als je geeft, mag je ook veel ontvangen’

  Richard Meijer uit Hoonhorst, een van de woordvoerders van de Veiligheidsregio IJsselland, gaat voor een nieuwe roeping. Zaterdag zou hij tot diaken worden gewijd in de kathedraal van Utrecht, maar door de strenge coronaregels en de vele besmettingen is die plechtigheid voorlopig uitgesteld. Na zijn wijding gaat Meijer in zijn vrije tijd aan de slag als onbezoldigd diaken in de Emmanuelparochie.
 2. Twee opvallende afwezigen op Wereld Muziek Concours, waar Cadenza Twello titel verdedigt
  PREMIUM

  Twee opvallende afwezigen op Wereld Muziek Concours, waar Cadenza Twello titel verdedigt

  Met het ontbreken van het Kamper Trompetterkorps en de percussiegroep van Soli Deo Gloria uit Ommen zijn er twee opvallende afwezigen komende zomer tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Maar er ontbreken meer grote namen, zoals harmonie St. Petrus & Paulus uit Wolder, in 2017 winnaar van de concertafdeling harmonie, de koningsklasse van het WMC. Het zich niet goed kunnen voorbereiden als gevolg van corona is de voornaamste reden.

Vechtdal