17-jarige jongen uit Raalte dood aangetroffen in sloot bij Dalfsen

UPDATE & VIDEOEen 17-jarige jongen uit Raalte is bij een triest ongeval om het leven gekomen. Zijn lichaam is zondagmiddag rond kwart voor drie in een sloot bij Dalfsen gevonden. Hij was al overleden. De politie sluit uit dat de jongen door een misdrijf om het leven is gekomen. 

5 reacties

 • Wim

  2 jaar geleden
  Wim van Luenen Biddinghuizen Het is in en in triest als je zoiets thuis krijgt. Dit is een van de trieste gevallen die je als gezin kunt moet mee maken.Dit zijn moeilijke dagen voor de Ouders en Familie. sterkte voor de voor de komende dagen hiermee. Dit is onoverbrugbaar.
 • A.W.J. Cordfunke

  2 jaar geleden
  Wat een verschrikkelijk bericht , in deze koude kom je te overlijden ,…ouders en de verdere familie van harte gecondoleerd met het verlies van uw zoon. Veel sterkte de komende maand……
 • Antje Machiels

  2 jaar geleden
  Wat een naar bericht. Ik wens de ouders en verdere familie heel veel sterkte. En gecondoleerd veel liefde licht en kracht
 • Henk Schippers

  2 jaar geleden
  Verschrikkelijk om z,n bericht als ouders thuis te krijgen, heel veel sterkte gewenst bij dit grote verlies.
 • PMH Fijn

  2 jaar geleden
  Wat een triest nieuws, heel veel sterkte gewenst voor alle nabestaanden van deze jonge man.
 1. Gemeente betaalt héél véél leergeld; FC Ommen investeert miljoen gemeenschapsgeld in vernieuwbouw sportpark
  PREMIUM

  Gemeente betaalt héél véél leergeld; FC Ommen investeert miljoen gemeen­schaps­geld in vernieuw­bouw sportpark

  De gemeente Ommen dreigt een prijzig lesje te gaan betalen. Waar de politiek hoopte voor een euro op de eerste rang te zitten bij de aankoop van de ongebruikte kantine en kleedkamers op sportpark Westbroek, moet het nu een kleine miljoen euro aftikken bij FC Ommen. De voetbalclub moest een paar jaar geduld hebben, maar mag zich nu dan toch verheugen op een aanzienlijke financiële injectie.
  Ommen