33-jarige Zwollenaar komt om het leven bij ongeval in Vinkenbuurt

video updateOp de Koloniedijk in de Vinkenbuurt is zaterdagnacht een 33-jarige Zwollenaar om het leven gekomen. Hij vloog op de bochtige weg uit de bocht. Het mobiel medisch team kwam per heli naar de plaats van het ongeval voor medische assistentie, maar de hulp mocht niet meer baten. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De verkeersanalisten van de politie deden onderzoek.

Het eenzijdige ongeval gebeurde even na middernacht in de nacht van vrijdag op zaterdag in de buurtschap van de gemeente Ommen. De Koloniedijk zit vol verraderlijke bochten. Vlak voorbij de Marsmanweg ging het mis. 

Volledig scherm
Op de Koloniedijk in de Vinkenbuurt is zaterdagochtend een auto tegen een boom gereden. © Harm Meter
  1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
    PREMIUM
    video

    Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

    Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

Vechtdal