Volledig scherm
Bij de aanrijding belandde een auto op de kant in de berm. © Harm Meter

Aanrijding op kruising in buitengebied Nieuwleusen, auto op zijn kant in de berm

Bij een aanrijding tussen twee auto’s is zaterdagochtend een man gewond geraakt. Het ongeval gebeurde in Vinkenbuurt, een buurtschap tussen Nieuwleusen en Balkbrug.

Even na tien uur botsten beide auto’s tegen elkaar. Een witte Citroën belandde daarbij op de zij in de berm. De brandweer moest eraan te pas komen om de bestuurder te bevrijden uit zijn benarde positie. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding vond plaats op de kruising De Stouwe met Oosteinde, twee wegen in het buitengebied.

 1. Slagharense carnavalsgroep wil af van de mexicano
  PREMIUM
  video + foto's

  Slagharen­se carnavals­groep wil af van de mexicano

  De Slagharense carnavalsgroep De Klaplopers wil met hun actie Kickout Mexicano de gelijknamige snack uit de cafetaria’s verbannen vanwege het volgens hen aanstootgevende karakter. ,,Een lui in saus achterover liggende, geribbelde lap vlees, dat is niet iets waar de gemiddelde Mexicaan zich graag mee vergeleken ziet worden”, aldus De Klaplopers, die hun actie kracht bijzetten in de carnavalsoptocht die zaterdagmiddag door Turfgat trok.
 2. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
  PREMIUM
  video

  Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

  Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

Vechtdal