Volledig scherm
Een deel van de weg is afgesloten voor technisch onderzoek. © Floris Kayim

Aanrijding tussen tractor en auto in Nieuwleusen: vrouw gewond

Een rijbaan van het Westeinde in Nieuwleusen is vanochtend vroeg afgesloten vanwege een aanrijding tussen een tractor en een personenauto. De bestuurster van de auto is daarbij gewond geraakt.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De auto raakte aan de rechter voorzijde sterk beschadigd. De bestuurster is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. 

Volgens ooggetuigen is er veel hinder voor het verkeer. Een deel van de weg blijft afgesloten voor technisch onderzoek.

 1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
  PREMIUM

  Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

  Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.
 2. Vraag bij het nieuws: wat is een weerrecord nog waard?
  PREMIUM

  Vraag bij het nieuws: wat is een weerrecord nog waard?

  De warmste 16 februari ooit, de hoogste luchtdruk ooit gemeten en een vliegtuig dat deze maand door een gunstige straalstroom anderhalf uur eerder konden landen op Schiphol. Die behaalde tijdwinst op een vlucht tussen New York en Schiphol was ook goed voor een record. Het lijkt er tegenwoordig op dat er iedere dag wel een meteorologisch record wordt verbroken. Wij spreken weerman Raymond Klaassen van Weerplaza over de zin en onzin van weerrecords.

Vechtdal