Joel Maas, Bernardo Terpstra en Martijn Kuik zijn druk in de keuken van Sukerieje, die met man en macht aan het werk zijn om de kerstafhaalmenu's op tijd klaar te krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Joel Maas, Bernardo Terpstra en Martijn Kuik zijn druk in de keuken van Sukerieje, die met man en macht aan het werk zijn om de kerstafhaalmenu's op tijd klaar te krijgen. © Frank Uijlenbroek

Afhaalkerstmenu zorgt voor topdrukte bij horeca Vechtdal

Geen kerstdis in je favoriete restaurant dit jaar, maar de traditionele kerstdrukte is er niet minder om, zo merken restaurants in het Vechtdal. Wie nu nog wil bestellen is simpelweg te laat, want de meesten zijn uitverkocht. In dat opzicht is het voor de droge horeca business as usual. ,,Als ik had geweten dat het zo storm zou lopen, had ik het menu duurder gemaakt.”

  1. Burgemeester Urk spreekt: ''Hier is een grens bereikt!''
    Play

    Burgemees­ter Urk spreekt: ''Hier is een grens bereikt!''

  2. Samenvatting | Fortuna Sittard - Ajax
    PREMIUM
    VIDEO

    Samenvat­ting | Fortuna Sittard - Ajax

    14:44

Vechtdal