Zo gaat het nieuwe distributiecentrum in Deventer eruit zien. De nieuwbouw betekent dat het logistieke centrum in Ommen dichtgaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo gaat het nieuwe distributiecentrum in Deventer eruit zien. De nieuwbouw betekent dat het logistieke centrum in Ommen dichtgaat. © Aldi/gemeente Deventer

Aldi sluit distributiecentrum Ommen, 175 medewerkers mogen mee naar megagrote nieuwbouw in Deventer

updateAldi sluit de distributiecentra in Ommen en Groenlo (Achterhoek). Dat is het gevolg van de bouw van een nieuw, megagroot logistiek centrum van de supermarktketen in Deventer.

Daar bouwt Aldi langs snelweg A1 een 42.000 vierkante meter groot gebouw, dat werkgelegenheid biedt voor 350 medewerkers. Aldi bevestigde vanochtend de komst naar Deventer. De Stentor berichtte vorige maand al over de bouw van het distributiecentrum in Deventer, alhoewel de keten dat nieuws zelf toen ontkende. Het gaat om een kavel van 12,8 hectare. De medewerkers gaan werken op kantoor en in de distributie. Met het nieuwe distributiecentrum wil Aldi de logistiek in het oosten van Nederland verbeteren. 

  1. Corona doorkruist evaluatie vijf jaar azc Hardenberg, nu besluit in najaar
    PREMIUM

    Corona doorkruist evaluatie vijf jaar azc Hardenberg, nu besluit in najaar

    Door de strenge maatregelen die nodig zijn om de opmars van het coronavirus te blokkeren, wordt het de komende maanden lastiger te beoordelen of het asielzoekerscentrum in Hardenberg nog eens vijf jaar langer open kan blijven. De evaluatie is nodig zodat de gemeenteraad komend najaar een weloverwogen besluit kan nemen over het verlengen of beëindigen van de opvang van asielzoekers in het Hardenbergse azc.

Vechtdal