De politie houdt in samenwerking met de gemeente Ommen en de Belastingdienst een grote controle op vakantiepark Calluna in Ommen. Op dit park wonen veel arbeidsmigranten. Het gaat volgens de gemeentewoordvoerder om integrale parkcontrole.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie houdt in samenwerking met de gemeente Ommen en de Belastingdienst een grote controle op vakantiepark Calluna in Ommen. Op dit park wonen veel arbeidsmigranten. Het gaat volgens de gemeentewoordvoerder om integrale parkcontrole. © GinoPress B.V.

Bewoners vakantiepark Calluna in Ommen vrezen voor hun stekkie na ‘overval’ overheidsdiensten

De grote controle op vakantiepark Calluna in Ommen, afgelopen dinsdag, voedt bij bewoners de vrees dat zij hun langste tijd aldaar hebben gehad. ,,Het leek wel een overval.’’

Het vakantiepark aan de Stouweweg baadt deze woensdagochtend in de zon. Gelegen in een bosrijke omgeving, waar mensen overdag nagenoeg afwezig lijken. Vogelgekwetter klinkt over het park, maar verder is er weinig teken van leven. 

  1. Zonnepark Hoevenweg oogst veel kritiek: raad Dalfsen twijfelt
    PREMIUM

    Zonnepark Hoevenweg oogst veel kritiek: raad Dalfsen twijfelt

    Zeven insprekers hebben dinsdagavond bezwaar gemaakt tegen een veertien hectare groot zonnepark bij de Hoevenweg in Dalfsen. Bijna drie kwartier lang vertelden ze beurtelings aan de raadsleden wat hun ‘bedenkingen’ waren. Daarmee brachten ze de politiek ook aan het twijfelen. Alle fracties gaan eerst nog eens onderling bespreken of ze in de raadsvergadering van 15 juni wel akkoord kunnen gaan met een zogeheten 'verklaring van geen bedenkingen'.

Vechtdal