De politie houdt in samenwerking met de gemeente Ommen en de Belastingdienst een grote controle op vakantiepark Calluna in Ommen. Op dit park wonen veel arbeidsmigranten. Het gaat volgens de gemeentewoordvoerder om integrale parkcontrole.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie houdt in samenwerking met de gemeente Ommen en de Belastingdienst een grote controle op vakantiepark Calluna in Ommen. Op dit park wonen veel arbeidsmigranten. Het gaat volgens de gemeentewoordvoerder om integrale parkcontrole. © GinoPress B.V.

Bewoners vakantiepark Calluna in Ommen vrezen voor hun stekkie na ‘overval’ overheidsdiensten

De grote controle op vakantiepark Calluna in Ommen, afgelopen dinsdag, voedt bij bewoners de vrees dat zij hun langste tijd aldaar hebben gehad. ,,Het leek wel een overval.’’

  1. Burgemeester Vroomen over grote controle vakantiepark Calluna in Ommen: ‘Het laat zien dat het ons ernst is’
    PREMIUM

    Burgemees­ter Vroomen over grote controle vakantie­park Calluna in Ommen: ‘Het laat zien dat het ons ernst is’

    De gemeente Ommen, provincie Overijssel, politie, brandweer, Belastingdienst, Openbaar Ministerie, arbeidsinspectie en veiligheidsorganisatie RIEC hielden dinsdag een ‘integrale controle’ op vakantiepark Calluna. Bij de controle werden auto’s in beslag genomen, niet-ingeschreven arbeidsmigranten betrapt, een kleine hoeveelheid drugs gevonden en meerdere boetes uitgedeeld.

Vechtdal