Snelheidscontrole langs de weg
Volledig scherm
Snelheidscontrole langs de weg © ANP XTRA

Boeteregen op de N340 tussen Zwolle en Ommen

Tijdens een snelheidscontrole gisteravond op de N340 tussen Zwolle en Ommen heeft de politie flink wat overtredingen vastgelegd. Maar liefst 209 automobilisten reden te hard.

23 reacties

 • P. Koetsier

  1 jaar geleden
  Ik denk dat 90% te hart rijd met uitschieters van ruim 100 Km. per uur.
 • Wim van Engelen

  1 jaar geleden
  tja this een dure weg , die moet toch ergens wegkomen
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Ik snap de boete voor een paar kilometer te hard niet.Ik rij nooit boetes,ik loop ze niet op rij heus wel is te hard daar waar het gewoon kan!
 • Adri van den Berg

  1 jaar geleden
  Die weg verdient zichzelf wel terug. De vaste flitslocatie is gevonden. Tegenover LMB Prins in Dalfsen. Met de overbekende zwarte kliko. Men zou nog veel meer kunnen verdienen als men vanuit richting Zwolle naar Dalfsen ca. 400m over de spoorbrug zou gaan staan. Daar worden snelheden gehaald van ruim boven de 80km. Als je daar rijd zijn snelheden van tussen de 80 - 140 km zeer realistisch.
 • kor Flokstra Kor

  1 jaar geleden
  Als ik hier al die discussies lees zijn er een hoop automobilisten die de aangegeven snelheid op de borden negeren. Nou ik hoop dat deze automobilisten een vette bankrekening hebben want hoe vaker ze gepakt worden des te eerder ze bij justitie op bezoek mogen komen. Nee niet om koffie te drinken maar om zich te verantwoorden waarom ze zo hard gereden hebben. En dan naar huis mogen op de fiets,lopen of met het o.v. en dat voor een heel lange tijd. Denk toch na.