Bewoners van het Rheezerend (rechts) en de Spekopswijk (onder) maken zich zorgen over uitbreidingsplannen voor het bedrijventerrein Rollepaal, dat op de achtergrond zichtbaar is.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van het Rheezerend (rechts) en de Spekopswijk (onder) maken zich zorgen over uitbreidingsplannen voor het bedrijventerrein Rollepaal, dat op de achtergrond zichtbaar is. © Frank Uijlenbroek

Buren vrezen uitbreiding bedrijventerrein Dedemsvaart: ‘Wat weg is komt nooit weer terug’

Bewoners van het Rheezerend en de Spekopswijk vrezen de gevolgen van de uitbreiding van bedrijventerrein Rollepaal in Dedemsvaart met 25 hectare. Nu al ervaren ze veel lichtvervuiling en geluidshinder van de bestaande bedrijven.

1 reactie

 • mannita sierink

  1 jaar geleden
  en al die industrie terreinen in bv hardenberg! die staan leeg,verpauperen! waarom nog meer natuur opofferen voor industrie!
 1. ‘Gouden strop’ knelt en zorgt voor haast in Dalfsen: college eist krediet van 1,7 miljoen euro in mei al op
  PREMIUM
  3

  ‘Gouden strop’ knelt en zorgt voor haast in Dalfsen: college eist krediet van 1,7 miljoen euro in mei al op

  Het centrumplan Dalfsen raakt in een stroomversnelling. Mede om een subsidie van ruim 850.000 euro niet mis te lopen, is haast geboden bij de aanleg van de Klimaatwinkelstraat in het hart van het dorp. Voor eind volgend jaar moet het project zijn afgerond, dus wil het Dalfser college - vooruitlopend op het definitieve ontwerp - al in mei geld zien van de gemeenteraad.
  Dalfsen