Een zonne-energiepark.
Volledig scherm
PREMIUM
Een zonne-energiepark. © Robin Utrecht

Buurt vreest voor uitzicht: toch mag hier in Hardenberg een groot zonnepark komen

Er mag een groot zonne-energiepark - van liefst 13 hectare - verrijzen aan de oostzijde van het Almelose kanaal in Hardenberg. Dat heeft de Raad van State woensdag besloten. Omwonenden zijn daar niet blij mee: zij vrezen voor hun uitzicht.

1 reactie

 • H steinlechner

  2 dagen geleden
  Geen kernenergie geen windmolens en ook geen zonnepanelen. Gewoon ouderwts met hout stoken en als het donker wordt naar bed!
 1. Ondernemend Dalfsen hoeft ‘grievende uitlatingen’ over opstandige middenstander niet te rectificeren: ‘Vrijheid van meningsuiting’
  PREMIUM

  Onderne­mend Dalfsen hoeft ‘grievende uitlatin­gen’ over opstandige middenstan­der niet te rectifice­ren: ‘Vrijheid van meningsui­ting’

  Ze wilde excuses en een schadevergoeding, maar haalt bakzeil. Middenstandsvereniging Ondernemend Dalfsen heeft een rechtszaak tegen een van haar leden gewonnen. Die eiste genoegdoening, nadat het bestuur in een mail aan de achterban had laten weten haar beslist niet ook in het bestuur te willen. Dat mag, zegt de rechter. ,,Vrijheid van meningsuiting.”
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Vechtdal