Johan Heijink (54) zit nog altijd vast in Peru na een gemiste vlucht.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Heijink (54) zit nog altijd vast in Peru na een gemiste vlucht. © Johan Heijink

‘Chaos’ en gemiste noodvlucht: Elektromonteur Johan (54) uit Gramsbergen komt Peru maar niet uit

Hij klonk vorige week nog onbezorgd en optimistisch, maar dat is inmiddels wel over. Elektromonteur Johan Heijink (54) uit Gramsbergen miste maandag de repatriëringsvlucht en zit met een collega nog altijd vast op zijn hotelkamer in Peru. ,,Dit is frustrerend. De vluchten vertrekken hier met lege plekken.”

Heijink zucht eens diep. ,,In Nederland hoor ik dat de maatregelen steeds strenger worden, maar dan ben je tenminste lekker thuis. Dit vreet aan je. Ik raak behoorlijk gefrustreerd.”

 1. Bewusteloos schoppen van man (37) uit Nieuwleusen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbidschieters
  PREMIUM

  Bewuste­loos schoppen van man (37) uit Nieuwleu­sen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbid­schie­ters

  Een 37-jarige man uit Nieuwleusen is tijdens de afgelopen jaarwisseling in Kampen het slachtoffer geworden van een zware mishandeling. Hij is door een groep carbidschieters tegen zijn hoofd geschopt, waarbij hij zijn tanden verloor, zijn kaak brak en uiteindelijk bewusteloos raakte. Dat blijkt nu uit de evaluatie van de gemeente Kampen over de jaarwisseling. Voor de mishandeling zijn begin april vier 18-jarige Kampenaren aangehouden.
 2. Zebrapaden Ommen ‘schijnveilig’: omwonenden willen meer maatregelen
  video

  Zebrapaden Ommen ‘schijnvei­lig’: omwonenden willen meer maatrege­len

  Na een dodelijk ongeval in december op een zebrapad in de Julianastraat, was het afgelopen week weer raak op dezelfde ontsluitingsroute voor het centrum van Ommen. Een paar honderd meter verder, op het zebrapad in de Schurinkstraat bij de Lidl, raakte donderdagochtend een vrouw gewond bij het oversteken. Volgens omwonenden wordt op de vorig jaar heringerichte weg nog altijd veel te hard gereden en moet de maximum snelheid omlaag naar 30 km per uur.

Vechtdal