Drukbezochte meimarkt van enkele jaren geleden bij Molen Massier in Nieuwleusen. Dergelijke grotere evenementen kunnen vanwege de coronaregels even niet gehouden worden, en dat betekent verlies van inkomsten.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukbezochte meimarkt van enkele jaren geleden bij Molen Massier in Nieuwleusen. Dergelijke grotere evenementen kunnen vanwege de coronaregels even niet gehouden worden, en dat betekent verlies van inkomsten. © Eigen foto Molen Massier

Corona neemt molens Overijssel wind uit de zeilen: minder inkomsten

De molens in Overijssel hebben dit jaar minder inkomsten vanwege de coronacrisis. Het merendeel functioneert goed, mede dankzij een flink aantal vrijwilligers. Maar als de crisis lang aanhoudt, kunnen sommige molens worden bedreigd in hun voortbestaan.

  1. We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity
    Jouw mening

    We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity

    Dieetgoeroe Sonja Bakker is te mager en daar heeft iedereen een mening over. Tegelijkertijd deelt Miljuschka Witzenhausen regelmatig foto's van haar welgevormde ontblote lichaam op Instagram. En je kan het al wel raden, ook daar wil iedereen iets van vinden. Zowel positief als negatief. De presentatrice staat bekend om haar strijd voor body positivity, want in een wereld voor gepolijste plaatjes en hyperstrakke lijven wil zij strijden voor een realistischer beeld. Het is volgens haar tijd voor een tegengeluid. In een nieuwe documentaire gaat ze het gesprek aan over het ideale lichaam. Moeten we nu met zijn allen massaal ons ‘realistische’ blote lijf laten zien?

Vechtdal